Lahjakorttiarvonta on suoritettu ja voittajille ilmoitettu henkilökohtaisesti!

13jAvYf1FkCGucU_Y-12M_OIW8yoPx01o

Avajaisten kunniaksi kaikkien 13.3. mennessä vuorelma.net -sivuille rekisteröityneiden kesken arvotaan kaksi lahjakorttia. Lahjakorttien arvot ovat 100e ja 50e. Osallistuaksesi sinun ei tarvitse tehdä ostoksia, pelkkä rekisteröityminen riittää. Myös viikonloppuna sivuilla vierailleet rekisteröityneet testikäyttäjät ja maanantaina 28.2. rekisteröityneet ovat automaattisesti mukana arvonnassa.

Ikävä kyllä vanhan verkkokaupan tunnukset eivät enää toimi täällä uudessa verkkokaupassa. Voit toki tehdä uudet tunnukset samalle nimimerkille, mikäli se vain on vapaana.

Miten rekisteröidytään? Tässä simppeli ohje:

Oikeasta yläkulmasta ”OMA TILI” -kohdasta avautuu pudotusvalikko, josta löydät rekisteröitymislinkin.

Linkistä päädyt tämän näköiseen näkymään. Valitse haluamasi käyttäjätunnus ja syötä sähköpostiosoite, johon haluat vahvistusviestin.

Sitten vain sähköpostista vahvistusviestin linkkiä klikkaamaan ja muuttamaan salasana itselle sopivaan muotoon. Jos sähköpostia ei löydy, kannattaa kurkistaa myös roskapostilaatikko. Mikäli sielläkään ei postia näy, ota meihin yhteyttä [email protected], niin tarkistamme asian.

Tilin luominen vuorelma.net:iin tulee myöhemmin mahdollistamaan mm. tuotteiden merkitsemisen omaan suosikkilistaan. Näin voi kaikessa rauhassa suunnitella hankintoja ja kerätä haaveilemiaan tuotteita yhteen näkymään.

Arvontaonnea! Suoritamme arvonnan viikolla 11. Voittajat saavat ilmoituksen voitosta rekisteröitymisessä käytettyyn sähköpostiosoitteeseen.