Toimitus- ja maksutavat

Toimitustavat

Postipaketti Suomessa

Hinta 8,90 €. Postipaketin noutopisteen voit itse kassalla valita osoitettasi lähimmistä toimipaikoista ja automaateista. Postipaketti on pääsääntöisesti noudettavissa 1-2 vuorokauden kuluessa lähettämisestä.

Pikkupaketti

Hinta 6,50 €. Pienikokoiset tuotteet voidaan toimittaa Suomessa pikkupakettina. Pikkupaketti toimitetaan postilaatikkoon/-luukkuun asiakkaan antamaan toimitusosoitteeseen postinjakelun yhteydessä. Pikkupaketti on perillä pääsääntöisesti 1-3 vuorokauden kuluessa lähettämisestä.

Kotipaketti

Hinta 15,90 €. Tilaus toimitetaan asiakkaan toimitusosoitteeseen ovelle. Posti on yhteydessä asiakkaaseen 1-2 vuorokauden kuluessa lähettämisestä jakeluajan sopimiseksi.

Priority parcel /Parcel connect

Toimitusvaihtoehto ulkomaille. Hinta riippuu toimitusosoitteen hintavyöhykkeestä, vähimmillään se on 26,90 €. Paketti toimitetaan Postin välityksellä ja toimitusaika vaihtelee etäisyyden mukaan.

Postiennakko

Hinta 15,90 €. Postiennakkopaketin noutopisteen voit itse kassalla valita osoitettasi lähimmistä toimipaikoista ja automaateista. Postipaketti on pääsääntöisesti perillä 1-2 vuorokauden kuluessa lähettämisestä. Jos lähetys ohjautuu automaattiin, vastaanottaja saa tekstiviestinä linkin, joka vie ennakkosumman maksuun. Automaatin tiedot ja lokeron avauskoodi tulevat tekstiviestinä automaattisesti maksamisen jälkeen.

Maksutavat verkkokaupassa

Verkkokaupan maksunvälittäjänä toimii Paytrail, jonka kautta on käytettävissä verkkopankkimaksu, yleisimmät luottokortit (Visa ja MasterCard), MobilePay ja Pivo sekä laskuvaihtoehtona OP lasku. Postiennakkomaksulla asiakas maksaa tilauksen postissa noudon yhteydessä.

Tilauksesta valmistettavien tuotteiden maksaminen

Asiakasta varten valmistettavista tuotteista, esimerkiksi kansallispuvut ja valmiit ryijyt, perimme käsirahana tilauksen yhteydessä 20 % kauppasummasta ja lopun 80 % tuotteen valmistuttua ennen toimitusta. Verkkokaupasta tilatessa laskuttuu automaattisesti koko summa, joten tilauksesta valmistettavat tuotteet kannattaa tilata sähköpostilla tai puhelimitse.