Lippuarvonta Suomen Kädentaidot -messuille

Lippuarvonta Suomen Kädentaidot -messuille

Tuttuun tapaan kun syksy on pimeimmillään, saapuvat sitä värittämään Suomen Kädentaidot -messut, tuo kolmipäiväinen supertapahtuma täynnä houkuttelevaa nähtävää ja koettavaa. Nyt voit voittaa vapaaliput itsellesi ja ystävällesi! 

Nämä Euroopan mittakaavassakin suurimmat käsityöalan messut ovat harrastajien ja käsityöfanien vuoden kohokohta. Messut järjestetään tänä vuonna 18.-20.11. ja paikkana on (kuten aiempinakin vuosina) Tampereen Messu- ja Urheilukeskus. Arvomme lippuja messuille sunnuntaipäivälle 20.11. 

Arvontaan pääset osallistumaan molemmilla somekanavillamme: Facebookissa ja @suomenperinnetekstiilit Instagramissa. Facebookin puolella arvotaan kolmelle innokkaalle messuille lähtijälle 2 kpl lippuja kullekin ja @suomenperinnetekstiilit Instagramin puolella kahdelle onnekkaalle samanlaiset lippupaketit. Tervetuloa osallistumaan! Arvonnat suoritetaan 11.11. iltapäivällä. Arvottavat liput voi käyttää sunnuntaina 20.11. Messut ovat silloin avoinna klo 10-17. Ja tottakai, Suomen Perinnetekstiilit on siellä myös. Löydät meidät osastolta A 618.

Nähdäänhän messuilla?
 

Kutkuttavan odottavin terveisin, 

Marika, Jenni, Sirpa ja Anu 
Suomen Perinnetekstiileiltä