Tarviketuuletus on täällä!

Tarviketuuletus on täällä!

Valtaisa valikoima erilaisia kansallispukujen tarvikepakkauksia on tarjolla kampanjahinnoin 1.7. – 17.7. välisen ajan. Täältä näet valikoiman yhdellä selauksella aakkosjärjestyksessä: https://vuorelma.net/tuote-osasto/tarviketuuletus/

Kaikkiin yli 100 euron tilauksiin pakkaamme kampanjan ajan pienen yllätyksen mukaan <3

Tänä vuonna Tarviketuuletus on enemmän kuin alekampanja. Luvassa on vinkkejä ja tietoa kansallispukujen valmistuksesta ja niiden maailmasta videoiden ja artikkelien muodossa, joten pidä sivujamme silmällä!

Tarviketuuletuksen hinnat ovat perinteiseen tapaan tuntuvan edullisia. Kankaiden hintoja maailmalla nostaa tällä hetkellä mm. pellavan kasvanut kysyntä ja siksi hankaloitunut saatavuus, eivätkä villakankaatkaan ole olleet kansainvälisen inflaation ulottumattomissa. Vaikka joidenkin metrikankaiden hinnat on meillä jo korotettu, ovat vanhat hinnat edelleen voimassa tarvikepakkauksissa. Vanhan, edullisemman hinnan lisäksi saat tuuletuksen ajan vielä lisäalennuksen!

Tuotteita selatessasi huomaa, että esimerkiksi tanuista alennuksessa ovat tyllipitsillä tai nypläyslangoilla varustetut pakkaukset ja alehinta putkahtaa esiin vasta valittuasi tuotteen valikosta haluamasi version. 

Kesäisin terveisin,
Suomen Perinnetekstiilien tiimi